Cykel, Avatar och bebis!

Jag hade ju tänkt ha en innedag idag eftersom det både regnade och snöade imorse men så blev det inte.
Annica (farmor) var förbi en sväng idag och det blev träning med Tyra med gå-vagnen tills hon slocknade i Annicas famn, hehe.

Solen kikade ju, som ni säkert sett, fram nu på eftermiddagen så vi tog faktiskt tag i våran planerade uppgift, att hämta cykeln. Vi for självklart förbi Jula och köpte barnstolen + hjälm. Meeen det var inte jag som cyklade hem till Tomtebo sen utan det var Krille. Vet inte vad som flög i honom men han blev riktigt peppad på att cykla efter sin provsväng på pappas parkering :) Jag och Tyra åkte bilen tillbaka.. men först förbi Ica där dom hade Avatar på dvd så den ska vi se nu snart. Den är säkert inte lika häftig som den var på bio med 3D, men den var så bra!


Avatar



Gosan ska undersöka allt :)




Imorgon ska vi cykla, hihi!


Naima ringde för en stund sen och bjöd oss till Sävar på fredag.. lite grillning och braseldning vid ån där, blir mysigt.


Och stort grattis till Heidi och Freddan som fick en flicka igår kväll :)


Kommentarer
Postat av: madeleine

Hej! Tycker du ja blivit smal? fasen så bra haha!

Nä ja slutade ju amma när Leia va 4månader så det hade nog inte med ammningen att göra för mej, Men dom säger ju att man går ner mkt av det! Jaså va ska ni göra på fredag då? Och lägg upp en bild så man får se vad du köpit! kram

2010-04-28 @ 21:42:49
URL: http://myddis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0