Kvällpromenad!

När Krille cyklade till träningen hängde jag och Tyra med till hallen sen fortsatte vi våran promenad i det vackra vädret..


Härligt med soliga sommarkvällar..


Nu kapas det träd längs kolbäcksvägen vill jag lova



Tidigare idag..nyvaken tjej vill upp :)


Ser du prickarna?
Det är björklössen på våran trall.. dom blåser mot balkongdörren så man tror nästan att dom vill in. Det kliar i kroppen när jag tänker på dom. Ett par parade sig t.o.m. på fönstret och det gjorde mig ännu mer äcklad.
Och ikväll när vi promenerade tittade jag på jackan med jämna mellanrum och man var alldeles grönprickig.
Vi ringde styrelsen idag angående hur balkongen ser ut och dom sa att det finns inget att göra.. hela landet är drabbat och det är bara att härda ut :S


Nu ska jag duscha.. läääänge!


Jobb och ommöblering!

Krille har äntligen fått jobb :) och vi är så otroligt glada!!!

Nu ska Patrik bo hos oss hela sommaren.. varför tänker jag inte gå in på men det blir att möblera om lite här hemma idag så han får ett eget rum, vilket blir Tyras. Och hon får i sin tur sova i vårat rum igen.

Men allt kommer att ordna sig.. det gör det alltid!

 

Tyra undersöker dammsugaren..


Min första morsdag!


 
Fick denna kanongrej av mina två älsklingar!
Den suger upp vattnet när man putsar fönster och rengör kakel m.m.


Eftersom Tyra var hos sin farmor och farfar från lördag till söndag så kom dom hem till oss och hade morsdagsfirande. Vi åt smörgåstårta och drack kaffe.

 
Tyra hjälper farmor att öppna sitt paket :)
Farmor blev jätteglad över en rosa liten dator


Av mig och Tyra fick farmor även en söt ljuslykta i form av ett hjärta.


Nordic Rock!

Idag känns det att man var ute i svängen igår kan jag ju börja med, haha men vi hade riktigt trevligt.
Träffade många ansikten man inte sett på ett tag så det var riktigt kul.

  
Europe


Jag och Madde :)


 
  



Jag är för trött för att sitta här känner jag.


Tack för mig!





Rix FM

Vi ändrade oss och for ner till stan för middag. Vi tänkte oss ner till kajen för lite music och for förbi Jula och köpte hörselkåpor till Tyra. Vi hamnade hos Patrik innan :) middan blev hämtmat från Max, haha!


Tyra var väldigt intresserad av vad Pirre hade i händerna :)


Hon gillar Pirre sen dess :) hon skulle t.o.m. sitta i knät på honom, hon som är så mamma-kär :)


Tyra med farbror Patrik :)
Tyra hittade något som var mer intressant än att lära sig hårdrockstecknet... :)


Tyra har suttit så lugnt hela kvällen :) hon har klappat händerna, high five med farbrorn och varit allmänt nöjd och när vi kom ner på kajen somnade hon så skönt i vagnen.. hörselkåporna gjorde susen :) 
Det har aldrig varit problem att ta med henne någonstans.

Imorgon blir det att städa hela dagen sen gå på 20 årskalas!

Tack för mig!


Torsdag

God morgon eller god förmiddag kanske? :)

Om en timme ska vi fara och skjutsa hem Tyras gammelmormor från geriatriken. Hade först tänkt göra det själv men Krille ville så gärna följa med och hur glad blir inte gammelmormor när Tyra också är med? Det kommer göra hennes dag gissar jag :)


Tora med Tyra endast en vecka gammal

När vi kommer hem sen måste jag ta och städa upp så svärföräldrarna vill bo här. Nog för att vi alltid har ordning men renbäddat och dammfritt ska dom få :) Vi hade tänkt gå ut och äta ikväll men vi är fortfarande snuviga så jag tror vi kureras oss mer inför lördag. Hoppas det inte regnar...


Bjuder på en gammal bild
Mammas gobit fem månader :)

Ha en bra dag!!


Bloggtime...

Imorse kom min kusin och hennes man körandes från Skellefteå. Dom lämnade sin bil hos mina föräldrar sen åkte dom med mina föräldrar till oss för att hämta mig så jag kunde lämna dom på flyget. Anledningen till att vi körde deras bil var att Tyras bilstol är så krångligt faststpänd i våran bil och alla hade inte rymts. Sen skulle såklart parkeringshuset hos mamma och pappa städas precis idag så INGA bilar fick vara där inne från tidig morgon till efter klockan 18. Det blev ett evigt pusslande eftersom det var jag som skulle köra in båda bilarna i parkeringshuset igen... Krille var så snäll och tog tag i det så nu är deras bil under tak och mor och fars bil här... enklast så eftersom jag måste hämta dom med samma bil på söndag också :)

Vi har ju även fått hit Sigge och Tyra är helt uppåt väggarna glad :) hon följer efter honom överallt och tokskrattar emellan åt :)


lite från dagen





Vad gör min badanka här inne?




Väldigt nyfiken på kissekatten :)



Sweden Rock Festival 2010

Såg nyss på kära facebook att en kompis nyss köpt sin biljett.
Man blev rätt sugen på att åka...


...men det ska jag inte.. det blir annat roligt i sommar istället! :D




God kväll

Hallå!

Jag har, som ni säkert läst i det tidigare inlägget, städat vinden idag och nu kan man GÅ där inne :) fantastiskt! Hittade så mycket grejer och varför samlar man skräp? När jag får bärhjälp av karln ska vi ta och slänga lite stuff.
Tyra har gått med lära-gå-vagnen idag och Krille fick skruva åt hjulen så det inte gick för fort. Hon är mycket för att släppa ena handen och stå på ett ben men med lite stöd gick hon från köket till vardagsrummet :)

Just ja, igår när jag var hos Naima så fick vi en idé att hälsa på våra vänner i Olso en helg i sommar :) hur kul hade inte det varit då? bara flickor, wihoo :) inget är bestämt men det hade verkligen varit jättekul.

Imorgonbitti ska jag skjutsa mina föräldrar + min kusin och man till flyget för dom ska till Prag över helgen. Hoppas dom tar sig iväg, tänker på vulkanutbrottet på island.

Hej då!


Regnig dag


Gardinen Tyra fått i sitt fönster

Idag ska jag ha en rensa ur/sortera upp saker-dagen tänkte dag. Förstår inte varför man samlar på sig så mycket. Måste städa på vinden också för det är inte snyggt där uppe. Vi har väldigt stort utrymme där uppe men allt ligger huller om buller så jag lär vara där uppe hela dagen.

Åh, vad härligt det är nu när Tyra sover hela nätter igen och speciellt när hon sitter i sängen vid 09 tiden och småpratar med sina gosedjur :)



Ha en bra dag så hörs vi ikväll :)


Sävardag!



Idag har jag och Tyra varit i Sävar.



Tristan visar sina leksaker


Tristan gullas med myran


Vi for till lekparken och gungade på hästen


Myran njuter av att få gunga :)


Wihooo :)

Vi var borta heeela dagen och när jag kom hem kom jag på att jag var tvungen att handla lite små saker till kylen. For till Coop och svängde in på kappahl och hm och hittade lite sommarkläder till Tyra.
När jag kom hem var det KAOS i Tyras rum.. hon hade dragit fram alla leksaker så jag dammsög, dammtorkade och moppade så nu har hon det riiktigt fint! Fick hennes gardinder med posten idag också och det kommer foto på det imorgon.

Hade tänkt mig på stan imorgon men eftersom jag hittade det jag hade tänkt shoppa idag så tror jag att jag ställer in min stadstur. Ska passa på att gå upp på vinden med massa kläder Tyra har vuxit ur och lite annat smått och gott!


Hejs!


En helg i byn!

Då var vi hemma igen och hela familjen har varit eller är sjuka. Det började med Tyra sen jag och nu Krille, hoppas vi blir friska till helgen då vi ska på Nordic Rock :)
Vi har iaf haft jättemysigt i Mjösjöby men jag ser nu att jag har varit dålig på att fota.. väldigt dåligt men Krille tog den här bilden innan vi for :)



I den stugan bor vi i när vi är där borta
gaaaanska så nice :P




Mitt halsont har kommit tillbaka och det är inge skoj alls för imorgon ska jag vara med Naima och Tristan.
På tisdag ska jag ner på stan och hitta söta sommarklänningar till myran. På onsdag ska jag skjutsa mina föräldrar till flyget och ta hem sigge-katten till oss. På torsdag ska jag, Krille och myan ut och äta på resturang. Fredag ska vi på 20 års kalas och på lördag är FEST :)

Där fick du min vecka :) glöm inte morgonpromenaderna bara!

Nu ska jag se klart Wallander, än om man har sett alla tidigare :)

Gonatt!


Hissen!

Imorse var jag och Tyra ute på promenad redan klockan 8.. snacka om att det var många barn som skulle till skolan och jag har aldrig träffat så många hundar och hundägare under samma stund heller :) verkar vara då man rastar dom...
Vi var borta en timme ungefär och Tyra skulle såklart beskåda allt så det blev ingen vila för henne men väl hemma på balkogen somnade hon sittandes :)




Nu undrar ni säkert varför det står "Hissen" som rubrik.. Jo vi var ju och hälsade på min mormor idag på geriatriken och när vi skulle åka hissen sen så hinner vi in i hissen, trycka på "BV" och vips blev det svart, strömavbrott... TUR att dörrarna aldrig hann stängas!! All personal gick runt och frågade varandra om vad som hände och någon skrek "nu är det kafferast" :) vi satte oss i matrummet och väntade på att strömmen skulle komma tillbaka men inget hände, så jag bar Tyra medan Krille tog vagnen ner för sex trappor och vagnen höll ba bra. Dom vi mötte i trappen sa att det var tur att vi inte fastnade i hissen för vem vet hur länge man suttit där? får nästan panik när jag tänker på det. Ja, hela geriatriken var då utan ström när vi lämnade byggnaden.

Sen känner jag att jag är grymt less på att vara hemma. Ska börja jobbsökandet nu för jag vill träffa folk och utvecklas..tips?

Imorgon åker vi till Mjösjöby och stannar över helgen!
Ha det bra!

Tyra följde morsan på morgonpromenad :-)

2010_05_20_08_55 (MMS)

Tyra följde morsan på morgonpromenad :-)


Sommarväder, besök från Sävar och tänder.

Åh vilket väder vi har va? :)
Imorse blev det en prommis med Melissa som dessvärre är förkyld.. inte kul att vara förkyld på våren för det brukar ju hålla i sig hela sommaren.. mer eller mindre.
Efter promenaden så dukade Krille fram frukost.. mums! Sen skjutsade jag ner honom på Cykel och Moped Handlarn för hans hoj var klar och när vi kom hem igen la vi oss på en filt på gården. Grannarna var också där med sina små barn och en av dom stod och kikade på Tyra utan att säga ett ord medan Tyra ylade typ.. dom är för söta de små liven.
Tyra blev tillslut väldigt trött så Krille stoppade ner henne i vagnen och gick en sväng. Jag låg kvar och jag tror t.o.m. att jag somnade en stund när jag hör mobilen ringa.. Krille hade hamnat hos någon bekant i radhusen längre bort och bad mig komma dit :) Hennes katt hade fått ungar och gud så söta dom var, svarta på tussar på sju veckor bara :)

Till middag blev det kyckling..mums! Sen fick vi besök av familjen Sävar. Tristan lagade fisk i Tyras kök men han tyckte det var konstigt att hon inte hade någon kniv så han kunde filéea den :) illa illa.


Tyra har lite svajig feber och det bokstavligen rinner saliv ur hennes mun.. tänder? Jag hoppas det, för det är något litet som glänser och är taggigt där inne :)



Imorgon är Tyra förhoppningsvis lite piggare och då ska vi hälsa på gammelmormor!


Ha det mysigt i sommarkvällen!


Kvällspyssel



Vi har gjort tygtavlor till hallen :)


Promenad, gunga, mjukglass och cykla!

Imorse gick vi våran vanliga runda med sovande Tyra i vagnen.. det var så himla varmt ju!
Det är så skönt att äntligen slippa ta på alla ytterkläder på Tyra och jag lovar att hon känner samma sak.
När vi kom hem så såg vi att gungställningen på gården hade en babygunga så Tyra fick sig ett åk :) och gud vad hon tycker det är kul :) 

 

Det var det ju tänkt att vi skulle hälsa på min mormor men hon skulle byta avdelning idag så vi hälsar på henne imorgon istället.
Våra planer blev ändrade så vi slängde in Krilles cykel i bilen och åkte till Cykel och Mopedhandlarn Öst på stan för däckbyte.. -Kan inte Krille byta däck på en cykel? tänker du nu.. -Ne det verkar inte så ;) ajaj!


Tyra lite trött i bilen. Den där mössan hade jag när jag var liten, visst är den söt? :)

Vi blev ju såklart sugen på mjukglass i den gassande värmen så vi for till mina föräldrar och parkerade bilen och hämtade sittvagnen i deras lägenhet och vandrade ner på stan. Där mötte vi Mia, Daniel och Maja :)
Eftersom jag har haft min cykel hos mina föräldrar dom senaste två veckorna så var ju denna dag ett ypperligt tillfälle att cykla hem :) trots motvind, vägarbeten och vingliga pernsionärer längs vägarna så tog jag mig hem. Det blev en liten motionsdag idag kan man säga :)

Till helgen åker vi till Mjösjöby igen :) härligt härligt.. hoppas på massor med SOOOL :)
God kväll på er!


God morgon


Tyra på balkongen nu imorse :)

Vi har 21 grader varmt på balkongen nu :) kan säga att det blev kaffe, linne och shorts där + en liten myra som kröp runt och skulle ställa sig mot ALLT!

Nu ska vi gå en promenad sen åka till min mormor på sjukhuset!


Blommor, hockeytjej och hårfärg!

I förmiddags åkte jag till Plantagen och köpte blommor till den stora blomlådan på balkongen


Jag har fastnat för lila


Tyra hittade pappas undanstoppade små hockeyklubbor..
intresset kanske finns? :)


Eller blivande gitarrstjärna?
Värsta rockar-minen :)

 
Mitt hår.. känns som att det är ljusare i verkligheten, svårt att fota när man inte kan med kameran :)


Nu ska jag ta och ge familjen lite middag sen ska jag och Tyra ha myskväll för pappan i huset (lägenheten) ska träna.


Grillning i Hörnefors!

Igår var vi och grillade hos Mia och Daniel. Det var även ett till par där, Jon och Madde med sin drygt ett år gamla pojke :) Det var riiiktigt varmt på deras altan kan jag säga, tur vi hade parasollet :)


Krille skulle kasta iväg colaflaskan och han körde fast den i backen :)


Lille Neo, Jon, Daniel och Krille


Krille och Daniel tog sig ett dopp


Tyra och Neo lekte med en vattenflaska, synd att dom tittade bort bara.
Tyra har såklart Tyra-mössan på sig så alla vet vad hon heter :)


Glada Maja i sin nya solhatt :)


Pussgumman!


Madde, Neo och Mia

Vi sov ju över också och imorse tog jag, Krille och Mia med oss barnen och gick en promenad i byn :)  det småregnade lite när vi gick hemifrån och vi hade tänkt gå en extra sväng men vi hann hem innan det började ösregna :)
Efter frukosten for vi mot stan eller närmare bestämt mot Ytterbodafjärden och åt grillade hamburgare och Tyra fick strosa runt på nya altanen som byggdes förra året :)


Kraftiga armar, haha :)


Jag har känningar av pollenallergi för det kliar i ögonen och rinnsnuva :S imorgon blir det morgonpromenad och en sväng förbi Apoteket eller Kronans Droghandel för lite medicininhandling :)


Nu ska Tyra ha välling!
Hejs!


Tyra


Burfröken med go-kinderna :)


Vilket klipp!

Igår var jag hos frissan och blev ljushårig(are) och toppad 2 cm. Det var en elev som skulle utföra jobbet och lite nervös var jag allt :P Det var iaf skönt att få en riktig genomgång av håret för en gångs skull. Jag blev riktigt nöjd än om det tog en timme längre men vad gör det? jag blev ännu mer positivt överraskad när jag skulle betala, 700 istället för 1200-1300 :) så himla nice! Lägger upp bild sen :)

Idag är det ju så himla fint väder :) björkarna är gröna!

Träff!




Igårkväll var vi hos Alfred och Emelie och fikade.. mycket trevligt :) dom får ju bebis om tre veckor så det blev en del prat om förlossningar och första tiden med bebisar :)
Det är ju så roligt för Emelies bror ska också ha barn i sommar och dom känner också Mia och Daniel så vi hoppas på en storträff i sommar med alla kidsen :)

***


Heidi och Fredriks lilla flicka!

I förmiddags kom Naima, Henrik och Tristan förbi en snabbis och tittade på Tyras rum innan vi skulle vidare till Backen och Heidi, Freddan och deras lilla tillskott :) Tristan busade med Tyra som vanligt och han ska kramas och pussas.. ni som läser min blogg vet ju hur han blir när han ser Tyra :)

Väl hos Heidi och Freddan blev det nybakta bullar och kaffe på deras altan :) nice!


Sockerkaka med svarta vinbär :)


Heidi penslar gobullarna :)


Tristan var helt lyrisk i hoppmattan :)


Tyra och Naima tittade på


Krille är och tränar och när han kommer hem blir det pizza.. gud så gott!
Ikväll ska vi fixa min tavelvägg :)


Imorgon fm ska jag till frissan på drop-in.. jag vill ha mer slingor och en klippning tack :)

Ha en trevlig kväll!


Trall la laaa :)





Trall på balkongen :)

Imorse var jag och Melissa på en promenad i en timme ungefär. När jag kom hem igen kastade jag mig in i duschen och Krille lika så för vi skulle fara och köpa trall till balkongen och jag blev riktigt nöjd :) vi köpte dock för lite så Krille är och köper mer nu. Vilken skillnad det blir.. till helgen ska jag köpa blommor också :) Blir inte nå mycke blommor i år för jag gissar att vi inte kommer vara hemma så mycket utan mest i Ytterbodafjärden och Mjösjöby :)

Fösöker nu få Tyra att sova en stund för vi ska snart till Emelie och Alfred på fika :)


Tyra dricker välling helt själv :)

2010_05_11_20_53 (MMS)

Tyra dricker välling helt själv :)


Lilla mirakel ska stänga!

Idag tog jag med mig Melissa till Lilla Mirakel. Jag hittade lite smått och gott till Tyra samt en present till Heidi och Freddans lilla tjej (som ännu inte har något namn). Hittade inte så mycket i Tyras storlek faktiskt men det fanns hur mycket söta små bebiskläder som helst :)


En scarf, mössa och ett par strumpbyxor blev det till myran.


Tyra visade sin mormor och morfar att hon kan ställa sig upp mot möbler idag, dom blev så stolta.
Var ju tänkt att vi skulle till Hörnefors ikväll men Mia hade tagit hand om sin lillasyster som dessvärre hade magsjuka och det är ju inte direkt vad man vill ha, så vi for och handlade på Coop istället.

Nu väntar bara strykning av alla kläder jag tvättade igår.. huvva vilken tråkig syssla men jag ska allt se "halv åtta hos mig" medan :)

Hej hej



En vecka i Mjösjöby

  
Tyra har fått en fin gungställning av farmor och farfar!


Lilla gumman hade även tredagars-feber :(


Lillgosan


Krille och svärfar började bygget av den nya hallen/sovrummen...


Jag skrev ju att jag skulle blogga därifrån men jag har inte orkat. Tyra fick feber på torsdagsnatten och vi hade tur, som precis den dagen, skulle in till Bjurholm och handla så vi kunde köpa alvedon. Vi väntade på att det skulle bli en förkylning men varken snuva eller hosta kom så vi började undra om det var tredagars-feber på G och det var det.. igår fick hon små prickar på bröstet men dom är snart borta och febern är då puts väck.
På fredag eftermiddag hon Inger och Ingemar till oss och vi åt god mat och surrade hela kvällen. På lördag kom även Gunilla, Tomas, Anna och Mattias till byn och vi hade stor-wok kalas ;) Efter middagen hade hela isen på sjön släppt och Tobbe blev sugen på en premiärtur med flotten så han tog med sig några grabbar och åkte ut en sväng.

Som ni ser på bilderna så har Tyra fått en gungställning :) hon är helt såld på den! Hon börjar grina när man försöker ta upp henne så man vet ju var man lär stå i sommar :) Tack farmor och farfar för den fina ställningen!

Det ska även byggas ut lite på storstugan och Krille har hjälpt far sin med det.. kul för Krille att få göra någonting vettigt på dagarna :)

När vi kom hem idag så for jag ner på Strömpilen en sväng. Köpte moccasiner till Tyra och en söt blommig sommarklänning+ vit indiska inspirerad tunika till mig. Träffade även Mia där så vi följdes åt :) och imorgon tar jag med mig familjen och åker till henne, Daniel och lilla Maja.


Nu ska jag lägga myran och sen se slutet på Håkans bar.. Gonatt


Motionsdag!

Oj mina ben värker nästan. Jag har inte direkt någon kondition men idag fick jag allt upp flåset.
När vi vaknade i morse sken solen helt underbart och jag och Krille bestämde att en cykeltur runt sjön är ett måste. Det blev inte så. Innan Krille hade fått fast Tyras stol på min cykel blev det svordomar, blodigt finger och inte direkt nån peppning för en fin dag. Tyra blev jättetrött i all väntan på att pappa skulle bli klar så jag la ner henne i vagnen och gick en promenad på 1 ½ timme.. SKÖNT och fort gick det.. ni skulle ha sett mig :P

När jag kom hem såg jag att mina cykel stod parkerad utanför porten MED Tyra-stolen på och jag flinade upp lite. Hur länge har jag inte pratat om att få ta en cykeltur med lilla damen men det har aldrig blivit av. När jag kom in i lägenheten hade karln lugnat ner sig och sa att självklart ska vi ut på en provtur. Tyra satt faktiskt bra i stolen och hon var vaken hela vägen ner till stan där vi tänkte oss till Koskelas Ögonklinik men det var såklart(!!!) stängt på måndagar, så vi åkte till farbror Robert på Haga och surrade en stund. Tyra blev jättetrött och sov hela vägen hem igen... Det känns iaf otroligt bra nu när man har fått röra på sig :) nu kan man somna med gott samvete.

Imorgonbitti ska jag och myran följa med Melissa och Lewis till Bvc för Lewis ska vaccineras och jag tänkte passa på att väga Tyra, för nästa gång vi ska träffa våran bm är när hon är ett år och det är ju ett tag kvar.
Efter det åker vi till Mjösjöby och är där i några dagar..vet ej hur länge men det ser ni. Jag lär ju blogga därifrån också ;) Vattnet har då kommit igång i lillstugan så vi ska sova där.. blir mysigt!


Sen måste vi hitta en mindre hallbyrå så vi tänkte försöka sälja den här för den ryms som sagt inte hos oss!


Intresserad?
Jätte rymliga lådor och i gott skick!


God natt gott folk!


Tävling hos Madde!






"Jag är med och tävlar hos madde om valfri haklapp,dregelskarf eller napphållare. 
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 16/5 kl. 20.00 och vinnaren lottas fram!"


9 månader

Tyra fyller ju 9 månader idag :)


Hipp hipp hurra!


Mat



Kycklingsallad med bulgur
4 pers.

2-3 kycklingfiléer
½ isbergssallad
½ zuccini
7-8 st körsbärstomater
1 st rödlök
½ burk soltorkade tomter
Salt
Peppar
Sweet chili
Sambal olek

* Skär kycklingen i strimlor och stek dem i olja, salta peppra.
* Skär rödlöken och zuccinin grövre bitar och lägg dem bland kycklingen i stekpannan, häll i sweet chili och sambal olek efter smak.
*Koka fullkornsbulgur.
* Skär salladshuvudet och båda sorterna tomter och lägg i en skål.. använd göra ojlan från de soltorkade tomaterna :) råå gott

Sen när bulguren kokat klart och svalnat lite så blandar du allt till en stor sallad :)

Inte alls svårt och tar absolut inte lång tid.
Sen kan man självklart lägga till mer saker om man vill.. :)


Stugdag!







Idag har vi som sagt varit i Ytterbodafjärden...



Mor & dotter..
morfar står på stegen bakom och rensar en fågelholk på döda möss :S



Tyra undersökte Sigges mat


Krille och storebror tittade på hockey


Pappa eldade upp gamla dasset och annat bråte :)

Vi grillade hambugare till middag och nu är jag så trött så jag tror jag lägger mig med Tyra.. DET hade varit riiiiktigt nice :)


Vilken natt


Dricker välling själv ur nappflaskan

Nu är det ett nytt rekord att notera gott folk. Igår somnade Tyra klockan 19:30 och vaknade för en halvtimme sen (05:30)..hon vaknade en gång vid 22 tiden men då var det bara nappen som saknades och gissa om man har varit och tittat på henne några gånger och undrat om allt står rätt till :) men hon har legat och småsnarkat så sött varje gång jag tittat in till henne. Hon lär ju inte vilja sova mer den här morgonen så nu sitter vi och tittar på "I drömmarnas trädgård" på barnkanalen och bara myyyser :)

Jag har två ägg på kokning och kaffet står på bryggarn...


Lite bilder från igår..

  
Myran har hårspänne, ser ni? :)

Idag ska vi till Ytterbodafjärden så vi hoppas på sooool :)

Ha en bra dag!


Valborg

Åh, så mysigt vi hade det igår.
Grillningen blev succé och vi fick nästan ont i magen resten av kvällen.
Vi packade ner Tyra och Tristan i sina vagnar och begav oss mot brasan och på vägen dit hämtade vi upp Teres och Jim m.fl så vi såg ut som en barnvagnsliga :)



Tyra satt på diskbänken och pillade på morsans köksgeråd i väntan på att få åka till Sävar





  

 



Hejhej!




RSS 2.0