Stickar sockar!

I julklapp fick jag jättefina stickade strumpor med längre skaft av min svärmor och idag när jag var och MAxi och handlade köpte jag garn och stickor.. detta blir spännande!


Jag har fått en början iaf :)


Lite allt möjligt!

Igår var vi ute och busade här på gården.. Tyra älskar att vara ute och GÅ. Hon ska gå gå gå!




Följa pappas fortspår


Vi tog en promenad till sjukhuset och på vägen dit fick vi se en damm full med änder. Det var nästan lite läskigt att gå där efter man nyss sett filmen "Fåglarna" :P


Krille prövade de läskigaste hissarna som finns..




När vi kom hem fick jag sms av Jessica och vips hade vi bokat biobiljetter till Svinalängorna kl:21:30. Gud vilken hemsk film. Bra men fruktansvärt hemsk. Kom hem vid halv 00 tiden och det var ett snöigt oväder men det gick bra. Hela Tomtebo fick strömavbrott i ungefär 2 minuter.. jätteobehagligt när man inte ser NÅGONTING. Det var ingen skillnad om man hade ögonen stängda eller inte. Jag var tvungen att söka mig till fönstren eftersom det var det enda ljus som fanns. Snön!

Idag:


Stroppan imorse. Mina gamla lackskor, soffläge, Fem myror och pilla naveln! :)


"Soa soa" säger Tyra till dockan

Idag var det ju tänkt att jag och jessica skulle till badhuset med småtjejerna men Jessica fick magsjuka imorse så det blev inget av. Jag är då pigg än så länge med tanke på att vi var på bion igårkväll.. vi får la se!

Nu ska vi ha fredagsmys!



Hejdåe!

Guldögonblick!


När detta kort togs skrattade hon så här: HA HA HA HA! Lillspexarn! :)

Vi har varit uppe sen åtta. Ätit frukost och ser nu "Fem myror är fler än fyra elefanter", Tyra står som klistrad framför tv´n. Vid minsta melodi ska hon dansa.




Koncentrerad tjej!


En av böckerna vi fick av grannen heter "Åsas aftonbön".. det är dagens bok! :)

Jag och Krille ska bara dricka upp vårat kaffe sen ska vi ut på gården.
Ha en bra dag!


Av detta kan man göra detta!

 =
Jag har gjort supersmarriga tekakor. Har redan smällt i mig två st :) men nyttiga är dom, så det så :)
Idag har vi fått mycket gjort. Vi håller på att vända tillbaka dygnet så klockan 07 imorse ringde klockan. Tyra var segast. Vi åt frukost och klädde oss för pulkåkning. Tyra gillar när det går fort.




Vi har även varit en sväng på kakelhuset och äntligen köpt lister till köket.

Tyra sover sen halv åtta och Krille ligger i sovrummet och ser nån film vilket betyder att jag nu har hela soffan för mig själv nu när jag ska se Filip&Fredriks Årskrönika på 5:an! :D




Imorgon är det tooorsdag! Vad som händer då återstår att se!

Gonatt!

Rosa söta plagg till Tyra!


Parkas-jacka!


Piké


Färgglad klänning


Tuffa shorts




Familjen har äntligen kommit hem!

Nu är busskruttan hemma och det märks :)

  
Rida på pappas rygg är hur kul som helst!


Vietnamesisk dress (som säkert är jätteskön att sova i) och 3D glasögon!

  
Full fart!


Idag har jag varit och gjort sårodling och fått såret omlagt. Det ser bättre ut än igår och nu ska jag lägga om det själv varje dag tills det läkt ihop helt. Odlingssvaret lär komma om några dagar och jag hoppas verkligen att jag slipper infektion, men sköterskan var då nöjd med hur det såg ut så hon lät inte oroad.
Imorgon ska vi gå en promenad och Tyra ska få åka pulka! Krille lånade hem två skranor, en pulka och ett tefat från Mjösjö så så fort jag blir "friskförklarad" ska jag ut och åka! :) Krille får åka med henne imorgon.

Jag har varit duktig idag och gjort ett evenemang på Facebook i hopp om att få ihop så många som möjligt till klassåterträffen i slutet av februari. Blir kul att se hur många som kommer.. jag tycker att det ska bli himla kul iaf! :)


Morgonlyx

 


Imorse rullade vår VK - prenumerationen igång! Tack mormor!
Jag har precis kommit hem från vårdcentralen och jag har ju känt en bulle under såret och det var en blödning, ingen fara det brukar bli så. Ska dock tillbaka imorgon och göra en odling och ev. få antibiotikakur igen. Känns skönt att stygnen är borta iaf men det är ömt!

Nu sitter jag och läser VK och dricker dagens första kaffekopp, nice!
Jag och Naima ska gå en repa på stan snart, vi får se om vi hittat något :)


Ut med julen - tjohej!

Nu har jag fått bort allt som har med julen att göra.
Krilles uppgift när han kommer hem blir att bära upp alla 4 kartonger :P
Vi har en limegrön ryamatta i vardagsrummet och i julklapp fick jag gröna snygga kuddfodral av svärmor och det blev himla snyggt :)


very nice :)

Jag borde gå och lägga mig nu för imorgonbitti ska jag ju gå till vårdcenralen och få mina stygn borttagna.
Måste erkänna att det är skönt att vara själv ibland. Jag har dammtorkat varje vrå här hemma, dammsugit och moppat golven. Luktar frääääscht :)

Jag och min mami och papi var ju och såg Änglagård tidigare idag och jag tycker den var helt ok. Det gäller att ha hängt med från början om man säger så. Vem ÄR din riktiga pappa? och din pappa? och din pappa?  ja, det gällde som sagt att hänga med men eftersom jag gillar dom där filmerna så hade jag inga som helst problem att hänga med :)

Tyra har fått en hel icakasse med bäcker av vår granne ovanför. Riktigt bra småbarnsböcker måste jag säga (som kanske har läst en bok under hela mitt liv, skärpning :))


jag saknar min family!

Provkört en Kia!

Gud vad jag har sovit gott inatt! Härligt härligt!
Min bror kom till oss (jag är fortfarande hos mina föräldrar) och åt frukost och åkte ut till stugan för att skotta och kolla läget.
Lars provkör nu en Kia Cee´d Eco! JAG fick provköra när vi skulle hem... hej å hååå vad det gick undan!!
Riktigt kul att köra en bil som "svarar" när man gasar ;)






Spår från haren..


Reklamen på mössan :)

Klockan 15 ska jag och mina föräldrar infinna oss på SF för vi ska se Änglagård!


2011!

Hej det nya året!

Vi hade supermysigt i hos Sävargänget.
Skagentoast till förrätt - plankstek till varmrätt- cheesecake med bär till efterrätt = Succé
Vi tände fler himlalyktor fast redan vid klockan 22 för vi trodde att barnen skulle sova vid tolvslaget.
Tyra fick åka pulka och bob med Tristan och hon skrattade så gott! Lille Grim låg inbäddad i vagnen och vi turades om att vagga honom till sömns :) Alla fick släppa iväg varsin lykta (utom Grim och Tyra), det var så vackert!
Jag och Krille skulle släppa våra lyktor samtidigt men min lykta låg lite för i uppvärmningen så när vi väl släppte for min iväg som en raket :) haha! he va fint ändå!



   



 









Barnen blev tröttare och tröttare men BÅDE Tristan och Tyra var uppe till tolvslaget och så gud vad farcinerad Tyra var av alla raketer och smällare grannarna sköt iväg, inte alls rädd men snacka om att de små somnade snabbt sen :)
Vi vuxna + Grim såg lite av gammfilmen Jurassic Park tills grabbarna också gav upp, jag och Naima satt och pratade och jag tror klockan blev 02 innan vi också gav oss.

Krille och Tyra är hos farmor och farfar. Jag saknar dom mycket men jag ska samtidigt passa på att ha den där "egen-tiden" :)


RSS 2.0