Klassåterträff 2011

Jag kan bara sammanfatta kvällen med ett ord: SUCCÈ!
Så himla roligt att träffa alla, både från klassen och från andra skolor.
Innan vi for till Univerum satt jag, Sofia, Matilda och Marika hos mig och drack lite öl och snackade minnen och framtidsplaner. En kille från paralellklassen hade styrt upp stor förfest för alla klasser som gick ut 9:an på Ersängsskolan. ALLA kom ju inte men det var trevligt.. det var säkert 35 st där iaf.

Jag har ju lagt ut alla bilder på facebook men jag tar och lägger upp några här också :)

  
  

Tack för igår!!


Party-outfit!

(ÄNTLIGEN har jag hittat kläder inför imorgon....)
Imorgon är det feeest! Tre tjejer från klassen kommer till mig under dagen för att sen bege oss mot Nydalahöjd där många från Ersängsskolan kommer att befinna sig innan STORA festen på Universum. Jag är riktigt laddad och det ska bli så kul att träffa alla!

Fredagkväll nu. Jag ligger i soffan och ser på Per Morberg när han lagar mat, crepes. Det flyyyger karstuller, stekpannor, äggskal och slevar runt hela hans kök. Det går undan.
Är det han som städar sen eller är det hans fru?
Själv stekte jag fläskkarré, pommes i ugn och sallad. Tände ljus och dukade med fintallrikarna :)


Älskar den här blandsalladen som finns att köpa i påse!

Krille är och impulstränar med Umeå City sen ska vi poppa popcorn och se film!
Imorgon kommer Tyra hem men jag kommer inte träffa henne förrän på söndag...hela söndan kommer gå åt att kramas med henne i soffan!! Go-stumpan, mamma saknar dig!


Ha en trevlig helg för det ska jag :)

Pott-fia!




Lilla Tyra håller på att lära sig sitta på pottan borta hos farmor och farfar. Det går tydligen bra :) Nu när jag skriver det kom jag att tänka på de söta små trosorna jag såg på jobbet idag. Farligt ställe det där.. ;)

Idag har det varit väldigt kallt. Det har blåst och snöat om vart annat och det gör att jag får så fruktansvärt torr hud. Det svider i händerna av alla småsår och jag smörjer och smörjer men det blir inte bättre. Jag vill att den torra luften ska försvinna och att det ska bli vååår...




Nu ska jag och Krille se klart Big Brother sen sooova!



Fram och tillbaka!

God kväll!
Imorse kl 07:15 hoppade jag i överdragbyxorna, promenadskorna och traskade iväg mot Strömpilen. När klockan ringde för väckning tidigare under morgonen trodde jag aldrig att jag skulle orka gå till "jobbet". Men när jag hade druckit mitt kaffe och duschat kände jag mig redo. 40 minuter tog det, kanon. Jobbade 8 timmar sen gick jag hem också.. med stavarna. 30 minuter...tjooong hemma! Kanon det också. Jag har gått ner 4 kilo på 7 veckor.. 6 kilo kvar. Hejja hejja!


Pastasås till middag

Jag håller på att baka "hurtbullen" nu. Fruktansvärt gott bröd. Tänkte ta med det till jobbet och äta som frukost under morgonmötena. Det är nötter, russin, nyttigt mjöl, fiberhavregryn, rågkross m.m. supergott!! Sa jag det? att det var gott? Ok :)

Imorse fick jag prata med lilla smulan (Tyra, för dig som inte förstod det). Hon sa: pappa!!! Hon har en pappaperiod nu men det vattnades i ögonen när jag hörde hennes röst. Tur det är torsdag imorgon och snaaaart lördag :)

Nee tvättstugan har jag bokat och brödet ska snart tas ur ugnen.. bäst att göra det i tid!

Kram på er!


När katten är borta dansar råttorna på bordet...


Pappas


Mammas


Aj, mina fötter!

Idag har jag jobbat 08-19. Eller aja, praktiserat 08-16 sen jobbat extra mellan 16-19 vilket innebär extra pengar, känns mycket bra! Jag och Rina hade så trevligt tillsammans :)
Jag saknar Tyra, min lilla smula. Jag vet att hon har det hur bra som helst och det är bara bra att hon får åka till fammo och faffa och vila upp sig och bara mysa. Hon kommer hem på lördag.. löööördag?? det är ju bara tisdag idag!!! *biter på naglarna*

Krille har varit på utbildning idag, Elko Living System. Han är helt salig och har planer så det bara sprutar ut ur öronen på honom.



Eftersom jag slutade kl 19 så kom Krille och hämtade mig, vi gick in på maxi och handlade grejer till en tacopaj som i denna stund ska ätas. Sen middag? ja men jag måste ha någon form av matlåda imorgon också..framförhållning!



På lördag fyller Patrik år men det är nämligen klassåterträff på Universum också. 10 år sen 9:an.. helt galet! Ska bli himla kul iaf. Hoppas att så många och möjligt har möjlighet att komma :)

En sak till.. har lånat min brors systemkamera och jag kommer aldrig att lämna tillbaka den... höhöhö!! okej då jag gör väl det då, men inte än på ett tag. Jag skulle vilja ha en systemkamera kan jag ju säga!


Nu kör vi!!!

Tjena!!!

Efter en del påtryckningar så är jag tillbaka.
Jag tappade suget att blogga men det börjar nu smyga tillbaka och jag vet att många nu blir glada :)
Dagarna går åt till att jobba, jobba och åter jobba. Tyra är krasslig så hon är hos farmor och farfar ute i skogen i några dagar(?), där får hon vila upp sig så hon blir frisk. Saknar henne nå fruktansvärt!!


Älskade unge!


Det finns två personer till som jag saknar och det är mina föräldrar som är i thailand. Dom kommer hem nästa vecka och det blir ju kul att se hur bruna dom är (not).
När är det våran tur?



Sigge-katten myser i soffan!


RSS 2.0