Hetta


Sommarhettan har kommit tillbaka och jag är överlycklig över att jag var ledig just idag för brännan jag fick när jag var ledig i början av månaden börjar försvinna, men idag kom den minsann tillbaka :)
Jag och Tyra har varit i ytterbodafjärden men kom just hem, jag doolar på i tvättstugan och myran sover!

Imorgon är det torsdag och jag jobbar 8-17 sen hem för uppiffning för alla Lindex-tjejer (i butiken jag är på) är bjudna hem till cheifen på mat och vin!

Wheels i helgen och jag jobbar!! Wihoo! :P




Bröllop



På självaste midsommarafton vigde sig Nettan och Krille på flotten i Mjösjöby!
Det var mycket fint och trevlig bröllopsfest som varade till 5 på morgonen ;)
Tack för att vi fick närvara!


~~~


28 år!

17 juni idag och 28 år sen Krille föddes.
Det har varit en kanondag från morgon till kväll :)


Vad kan det vara?


SOCKAR!!
Ni ser ju hur glad han blev? :) haha
(Han fick så klart några fler presenter)


Jordgubbstårtan jag slängde ihop på morgonen

EFtersom jag började jobba kl 13 idag så hade vi ju hela förmiddagen tillsammans. Krille fick Nike-skor av mina föräldrar men dom fick vi byta storlek på så det gjorde vi, vi hann ombesikta Volvon och hälsa på mina föräldrar.

Jag missade svärföräldrarna men vi ses ju nästa helg då det är bröllop :)

Krille är med bröderna sina på stan och jag ska lägga mig och glo tv.
Trevlig fredag!!


Saknar

Tyra har varit uppe sen kl 08 imorse, vi har glidit på stan och slagit in presenter till pappa som fyller år på fredag. Tyra hade inte "tid" att vila idag så hon var vaken heela dagen :) gick kanon. Hon har suttit som klistrad vid vardagsrumsfönstret på spinkat på nå grabbar som håller på att göra om vägen här utanför. "Traktor" "lastbil" "jag såg lastbilen" "titta mamma"! Söta unge!
Hon somnade kl 18, utan välling. Men vaknade nyss och fick i sig den så nu sover hon igen :)
Man saknar henne än om hon bara ligger i rummet brevid!

Jag var på utvecklingssamtal för Tyra igår. Låter lite roligt kanske med tanke på att hon inte ens är två år :) var ändå roligt att höra vad hon gör på dagarna och så.



Gonatt!


Bebisar!!


Stooort grattis till Mia och Berga som fick sin andra flicka idag!!
Och grattis till en bekant Cecilia som fick en pojke idag!
Även grattis till Walle och Stina som också fick en flicka, fast igår!

Tre bebisar på en och samma helg :)



Nydala it is!

Halv 10 igår var jag och Tyra på nydala. VI började på stranden men mötte sen upp Patrik m. familj på Ume Lagun (Krille hade jour på jobbet). Det var hur kul som helst så det kommer ske fler gånger i sommar, bara vädret tillåter ;)
Jag är så otroligt glad över det soliga vädret jag haft nu under min ledighet, för jag såg på vädret imorse att det blir regn imorgon då jag börjar jobba. Kan man ha mer tur på sin ledighet? :)
Nog om mig och vädret men Tyra var helt vild i vattnet inne på lagunen iaf. Jag var rätt trött själv igår efter att ha hållt fjorton (två) ögon på henne i vattnet, än om hon kvar runt mig hela tiden men man har som svårt att slappna av så man får gääärna vara två vakter på henne :).







Maja och Tyra håller handen! Tyra mängda trött efter 5 timmars badade!


Efter badandet åkte vi till ytterbodafjärden där vi spelade kubb och åt grillat!
Tyra har precis somnat så vi ska se filmen "life as we know it"!



Jag är så bränd på ryggen så det blir magläge i sängen inatt.. skönt :S


Filmtime!!




Bästa dagen!

Underbar värme idag också, det tackar vi för!
Uppe vid sju-tiden, frukost på balkongen och sen ut och busa på gården.






Med tanke på att det är så varmt så hade Tyra väldigt svårt att somna. Jag kämpade i 1½ timme. Till slut somnade hon i våran säng, helt utmattad! Halv två ringde Naima och vi mötte upp henne, Tristan och Grim på 4H-gården. Tyra fick se grisar, kalvar, lamm, kaniner och små kycklingar, mycket roligt. Efter vi tryckt i oss en isglass var gick vi ner till stranden. Tyra och Tristan doppade sig medan jag och Naima stod med vatten till knäna. Tyra skrattade hur mycket som helst och hon stod och skvätte vatten så man fick passa sig ibland. Sand var dock mindre kul att få på sig :S busfrö :)




Mina pannkakor var succé!

Imorgon åker vi dit igen fast med Patrik, Sussie och barnen sen bär det iväg mot Ytterbodafjärden där vi också ska bada, fast i nya poolen!

Tack för en mysig dag!


Cykeltur!








Efter middan tog vi mysigaste cykelturen till Tavleliden och kikade på villor.
Tyra är så nöjd bakom mig på cykeln och frågar man: Går det bra? Svarar hon: mmm, det går bra! :)
Vi hittade igen våra vänners husgrund där borta på Tavleliden och precis när vi tänker ringa upp dom kommer han upp bakom oss. Kul att träffas så där spontant för det var inte igår vi sågs om man säger så.

Fredag imorgon, min ledighet har gått på tok för fort!! :S
På måndag börjar jag vikariera, inge mer praktik nu :) jag har fått en Lindex-namnskylt med MITT namn på också, nöjd!
4H-gården imorgon om allt går som planerat sen vänta in Krille, lämna volvo på service sen hem och ha fredagsmys. Lördag och söndag tillbringar vi i Ytterbodafjärden, morfar har köpt en pool till Tyra, blir skönt att kunna svalka henne i denna hetta! Jag klagar absolut inte på värmen men det är svårt för mig (som älskar att sola) att kunna ligga ute på gården och sola när man har en liten gumma att smörja in och roa. Vi kunde max vara ute en timme i eftermiddags för det rann svett om henne, men roligt hade hon ändå :) hon ska som sagt alltid: -ut och gå!


Kärleksviken


Det är hett idag!!















Jag och Tyra har haft morgonmys vid stranden "Kärleksviken" idag på morgonen. Tyra har sovit 20-07 två nätter i rad nu så hon är väldigt utvilad på morgonen och hon vill aktiveras. Imorse var jag dock väldigt trött för jag kom hem från Jessica vid midnatt och kunde inte somna utan jag läste min gamla dagbok, mycket intressant :) vet dock inte hur länge jag låg och läste men jag är inte pigg idag.
Hinkade i mig två koppar kaffe, packade matsäck och vips så satt vi på cykeln och Tyra ylade nästan av glädje :) "Roligt att åka cykel" sa hon!

Hon tyckte det var väldigt mysigt på stranden. Vi var först ensamma men sen kom det en till mamma med sina två tjejer. Dom hade badringar och lustmadrasser så Tyra blev ju aningens avis. Efter lite fotdopping och plask plask satte vi oss och cykeln och rullade vidare, vips var vi hemma på gården och gungade. Jag hade tänk gå en promenad så hon kunde vila lunch men hon somnade pladask i hallen så jag ligger på balkongen nu och solar istället.. hon ligger i sin säng och sussar!


Har lånat en jättefin klänning av Jessica som jag ska ha på bröllopet på midsommarafton!
Nu är det bara Tyras outfit som saknas.

Ne ut i solen nu!


Långledig

Jag är långledig till 13 juni, gud så härligt med tanke på att solen är påväg till oss i skrivande stund.
Tyra är med mig på dagarna och än så länge tycker hon att det är kul :) peppar peppar.
Vi har precis kommit hem från "kinarundan". Hon ick se många fåglar i skogen och höll sig vaken hela tiden, bra det eftersom hon nu just ätit lunch och ska vila. Hon säger NEJ men jag säger bara JO ;)






Igår var det sista dagen som praktikant. Har skrivit på anställningsbevis för vikariat och det känns så himla bra.

I tisdags var jag och Naima och blev sminkade hos Therese.
Jag hade glitter all over medan naima fick en 60 tals look :) det var riktigt kul!

Nu ska Tyra vila så jag återkommer en annan dag!


Åter igen grattis Rose på födelsedagen!! :)


RSS 2.0