E, A, E och J

Ikväll hade vi besök av Emelie, Alfred, lilla Ebba och Jonatan! Lilla Ebba växer och växer och är så söt.. blev tyvärr inga kort för det glömde jag totalt bort. Eftersom Jonatan velat klippa sig (sorry för det tagit sån tid) så blev det äntligen gjort :) Emelie fick sig en liten toppning också! Frisör kanske vore ngt för mig ändå? Jag tycker det är jättekul :)

Tyra var såklart nyfiken på lilla Ebba och på alla ställen man kan peta på en bäbis så petar Tyra henne i ögonen..?? sen rev Tyra upp Ebbas skötväska så det var grejer utspridda kan man säga!
Tyra blev rätt trött på slutet och DÅ kunde hon minsann ta några steg :) hehe hon var väl inte riktigt med i tankarna om man säger så.. 2-3 stappliga steg blev det. Mera mera Tyra, go go!!


Ne, nu är jag faktiskt trött.. ska lägga mig nu känner jag!


Bye

Morgonstund!


 


Här har ni Tyra idag.. sitter i lära-gå-vagnen och leker :)


Jag dricker nu mitt kaffe och ska snart dra mig ut på promenad.. solen skiner och jag sitter och längtar efter den friska höstluften.


Sovläge och cykeltur

Jag tänkte ju dra med Tyra på en till promenad men jag kom på ju att jag har ju en cykel :) Klädde Tyra med jacka och hjälm och konkade ner till cykeln och vad händer? jo, eftersom jag inte cyklat på en månad kanske(?) så har min cykel hamnat längst in av alla cyklar. Jag satte Tyra på en kudde på marken och började "möblera om" lite om man säger så. Till slut fick jag ut cykeln och skulle få upp låset.. FEL nyckel!!! Lyfta upp Tyra - konka upp till lägenheten - söka igenom typ hela lägenheten eftersom nyckeln inte låg i korgen på hallbänken - Tyra började bli lite less, speciellt på hjälmen  eftersom den fortfarande är lite stor.... iaf så hittar jag nyckeln i en väska jag inte använt på länge. Puh...
När vi väl var på cykeln så rullade vi bort till Tavleliden och kikade på lite nya villor. Tyra blev less rätt snabbt så vi trampade hemåt och nu är hon nybadad och fått i sig vällingen.





Så här fann jag Tyra idag :)





Myran är överallt nu.. nu klättrar hon upp och ner i soffan som hon inte gjort annat...
*mitt hjärta går på högvarv när hon är igång*







Med den där blicken säger Tyra att jag ska komma till soffan och se Fångarna på fortet :)
förmooooligen.. bönderna är ju med ikväll :)

Peppad!



Imorse proppade jag och Tyra tvättmaskinerna fulla och tog sedan en rask promenad. Det var riktigt skönt och jag blev ju så peppad. Frisk luft och mina sköna promenadskor gjorde susen så jag ska faktiskt ta med Tyra på en runda till när K har träning senare :) vi följs på vägen mot idrottshallen här. Det är kanon att K har träningarna här på Tomtebo.. vi sparar mycket besin och eftersom träningarna slutar kl 22 vissa kvällar så är man glad att det tar 5 minuter för honom att cykla hem. Samtidigt var det ju kul när han spelade i Hörnefors för då kunde jag och Tyra hänga hos Mia och Maja :)

Från promenaden...


Kaxig tjej visar tungan




Vad blir det för mat idag då?
Bäst å kik vad vi har hemma!


Renovering av kök!



Vi ska byta kakel i vårat kök



Som ni ser så är vi (jag) mest inne på svart för det skulle gå bra ihop med den svart/silvriga fondväggen. Gäller bara att bestämma form också :) självklart vill vi byta luckor och sånt också men det är inget fel på dom vi har.. inte en liten repa på någon lucka men jag tror det blir kanon att byta kakel :) det gör mkt skillnad!
Jag hade vita luckor och svart kakel i min lägenhet på Haga och trivdes jättebra med det :)




Då var vi hemma igen!

Vi har haft en mysig helg hos farmor och farfar.


Krille har kopplat el



Tyra har fått en potta som hon invigt med lite kiss, haha :)







Nyfiken på tvättmaskinen


Igårkväll såg vi Sex and city 2 men det blev lite svårt med en krypande Tyra som skulle vara överallt och ingenstans så jag ska se om den NU i min stora säng. Nyduschad och fräch är jag också.. Tyra ligger i sackosäcken och dricker välling och Krille sitter och spelar ngt spel :)

Som ni ser så har Tyra fått en potta. Efter frukosten igår satte vi henne där och laddade upp med djurböcker som vi satt och kikade i och vips ställde hon sig upp och hade kissat MYCKET! hehe det var så roligt! Vi har fått med oss pottan så vi ska börja sätta henne där.


Gosesnosan :)



Imorgon är det arbetsdag som gäller, önskar att jag kunde säga så för jag vill verkligen ha ett jobb nu men det är Krille som får åka och jobba istället. Jag och myran ska doola på i tvättstugan och försöka rensa upp här hemma.


Ha en mysig söndagkväll :)


Microphone



Darins nya låt "Microphone" spelar hela tiden nu :) längtar till Idol 2010 börjar.. speciellt alla auditions :)

Tyra sover på balkongen och jag packar för fullt. Krille jobbar i Sörmjöle idag så jag och myran hämtar upp honom för att sen åka vidare till Mjösjöby. Farmor och farfar har inte träffat myran sen hon fyllde år så dom saknar henne jättemycket, vilket jag kan förstå :)

Tyra är ganska rolig. När hon står i soffan eller i våran säng kan hon bara koppla bort tankarna och ta några steg.. man tycker att det ska vara lättare på golvet men hon känner sig väl trygg eftersom hon landar mjukare där:) aja.. det kommer snart!


Trevlig helg!!

Ikväll..

har jag tänt mina myslyktor

det lyser upp väldigt mysigt vill jag lova

 

Tyra har gjort sig ren i badet för imorgon åker vi till Mjösjöby och stannar till söndag

 

Krille har åkt å tränat så myran ska få välling och jag ska se tv!

 

Gonatt :)

 


Jomen visst!

Igår kväll var vi ju och såg på när pappa Krille spelade match. Vi satt rätt högt upp på läktaren och Tyra fick för sig att slänga allt hon hade i händerna ner på de unga grabbarna som satt nedanför oss... raggade hon kanske? :) Fast å andra sidan vet jag inte om jag skulle bli så smickrad om jag fick en nappflaska med vatten, en up&go blöja och ett par små strumpor på mig :)  det var iaf vad hon kastade.
Matchen vann vi med 6-5.. !!


tröttis



K satte första målet!



Snart innebandymatch!




Snart ska jag, Tyra och Jessica hejja fram våra killar i kvällens match mot Dalen...



Jajjamen!!



Nu kör hon runt på sin blåa sparkleksak heeela tiden :)





Så himla glad :)


Ikväll ska vi se på när Krille spelar säsongens första innebandymatch mot Dalen :)
spännande!



Det blir inte alltid som man har tänkt!


Vi hade tänkt åka på Ikea framöver och köpa:


 

...och man tänker alltid att det finns så mycket man kan "behöva" men efter att ha kikat i katalogen och på hemsidan så hittar jag inget. Mycket för att det finns ingen plats över här hemma så jag tog och beställde byråsarna nu och dom kommer om en dryg vecka. Dom kommer bli så snygga i vårat sovrum!

Vi sparar Ikea till senare.. :)


Nu har vi tvättstugan... treeeeevligt :) haha!

Hejs!

Kräftskivan i lördags!

SJUKT roligt hade vi :)


  

Mia och Linda!



 


Sång och snaps!!


Resten av bilderna behåller jag för mig själv :)
Tack för en jätte trevlig kväll ni som var med!



Minigolfen!!



Det började bra för mig :)





Men slutade 3:a..
men det gööör ingenting :) jag tycker minigolf är kul ändå!



Nu ska myris få vällingen och vi ska nog njuta av ngt annat gott :)

God natt


Hurra det är fredag, igen :)



Igår fick vi en middagsgäst och det var Jonas. Jag bjöd på makaronipudding :) så himla gott och ENKELT! Tyra var ett stort fan hon också :) Krille hade träning under kvällen och jag hade bokat tvättstugan så det passade ju perfekt att Jonas ville stanna så han kunde passa myris medan jag var där nere :)
När Krille kom hem sen hade vi laddat hem "I love you Philip Morris" men den var inget för mig dessutom hade Tyra svårt att somna så vi la oss i storsängen och DÄR somnar hon på två sekunder..jajjamen!

De flesta bilder jag tar nu ser ut så här, hon kan inte sitta still och allra minst i sackosäcken som ni ser :)

Hehe, titta hennes frisyr :)

 

Idag är det som sagt fredag och hur glad blir man inte då? :) Jag har precis gjort klart middagen, ceasarsallad, som vi ska njuta av när älsklingen kommer hem. Efter det blir det en golfrunda på Hedlunda. Jag, Krille, Jonas och Tyra såklart.. Tyra är på mitt lag!! :D

 

Hejs!!

 


Välling-time!

 

 

 

 


Frukt i stora lass och stickning.





Tyra blev helt lyrisk igår när hon fick smaka kiwi :) hon älskar all frukt. Ni såg ju hur eggad hon var på vattenmelonen hon fick smaka i helgen också. Ibland tror jag inte hon hinner svälja första biten innan hon gapar efter mer :) hon vilar iaf nu så det blir fruktsallad när hon vaknar.
Mina föräldrar kommer snart förbi med min matta jag tvättade här om dagen + lite grejer jag beställt från affären för Daniel har beställt min cheesecake till på lördag :) kommer bli succé!


Sen åter till höstluften. Idag när vi var ute fick jag ta på Tyra fleecejackan och lite varmare mössa.. men det är samtidigt skönt med den här friska luften.. man får energi på ett annat sätt :)
och som ni ser i rubriken där uppe så vill jag lära mig sticka.. jag vill ha massor av tjocksockar i vinter.. både till mig och myran.. Krille tror jag inte är ngt fan av sånt :) och jag tror jag vet vem som kan hjälpa mig, svärmor :)



Inför dagis!



Idag ringde jag dagis och hörde om inskolningen men dom sa att det kommer komma en kallelse till föräldramöte i september och då skulle man få veta allt man hade funderingar över.
Tidigare idag var jag och myra ute på promenad, men herregud vad det blåser.. Tyra somnade rätt snabbt och tur det för vi höll på att blåsa bort..bokstavligen.

Jag har precis varit på maxi och handlat och svängde in på Lindex för att kika på höstkollektionen till Tyra och hittade detta som kommer passa perfekt :)


 

 

 

 

Krille har träning ikväll igen.. tre gånger i veckan blir det denna säsong!

spännande!

Jag och lilla myran ska äta melon och mysa nu!!

 

 

Tyra fick smaka smultron igår!


Ytterbodafjärden!

Imorse åkte jag och Tyra till mina föräldrars stuga.
Jag tog med mig våran vardagsrumsmatta för den behövde verkligen skrubbas ren. Jag lyckdes få Tyra att gå själv 3-4 steg men hon blev så nervös lilla damen, MEN nu ikväll gick hon själv i sitt rum. Hon går ju jämt runt med sitt Barbapapa-gå-djur och ikväll hon styrde den rakt in i dörren, sen sköt hon den ifrån sig medan hon höll sig i dörren och vips gick hon över golvet :) wihoo!!


Nu lite bilder från dagen:









Ikväll har vi även haft besök av Jessica och Johan :)
Det blev mkt prat om hus och IKEA!
Vad är det med alla fruntimmer och Ikea? :P


Det är verkligen höstvindar ute nu... huvva.. men lite mysigt ska det bli för då kommer värmeljusen fram :)

Lääängtar till lööööördag :)


Kärlek på posten!



När vi kom hem från promenaden hade Tyra fått post :)


Tyra fick kärlek från Gävle (Rose och Jan)

 

 

Tusen tack!

:D

 



Sool, varmt och härligt :)

Det är ju så härligt att vakna till sånt här väder. 25 grader mot väggen och klockan är halv 10.
Jag ska snart slänga i mig en kopp kaffe sen har jag bestämt mig för att börja med mina morgonpromenader igen.
Nu är det iaf gröt till lilla damen som gäller.. och när hon gapar ser jag att det snart är dags för underkäken att få sig några tänder. Hoppas hoppas, fast nu när jag tänker efter så har Tyra haft det trubbigt på höger underkäke vääääldigt länge och vips så kom vänster framtand i överkäken upp :)


Efter min promenad ska vi ner på stan och hitta lite presenter :)
Tyra längtar nog mest till när vi kommer hem för då ska vi leka i lekparken! Hon älskar ju att gunga!


Ikväll ska vi se:


Dear John!
Har hört den ska vara gripande.


Boviken!

Nu har vi kommit hem från min kusin med familj. Vi hade riktigt trevligt med stafettkubb, boule, god mat och många skratt :) riiktigt kul! De vuxna (mina föräldrar + kusin och hennes man) åt surströmming medan jag, Krille och Beatrice (kusinens ena dotter) fick jättegoda grillspett :) Tyra var så himla nöjd heela tiden också.. sånt är skönt!


Tyra var såklart intresserad av hunden Oliver :)


Beatrice och Tyra


Halva gänget chillar på altanen


Oliver igen :)



Snapssångstund



Tyra var helt tokig i vattenmelon





Måste bara visa deras hus som kusinens man har ritat och byggt!!


Tyra fick låna kläder som Bea hade när hon var liten :)


Glada killar på boule-banan


Morfar och Tyra.
Om ni undrar varför min pappa har en reflex på armen så är det för att han fick den i present eftersom han fyllde år i veckan :)

Tyra var även väldigt farcinerad över den vita taklampan som hänger bakom dom.. "titta titta titta" heeela tiden!!


I förmiddags gick vi en promenad så nu lite blandade bilder från det:




Bea och Tyra fann varandra :)

(Nu kan man gå med en hand och Tyra tillåter det) haha




Tyra påväg hem


Tack för en trevlig vistelse :)



Imorgon är det måndag och jag ska ner på stan, så det så!!

Hörs och ses!

Vaaaarmt!

Helt galet varmt idag ju men hääärligt :)
Jag håller på att göra tacopaj till middag och tvättstugan har jag samtidigt.. är jag en kvinna? japp!

Senare ska vi åka till Patrik och hälsa på :) sen när vi kommer hem ska vi mumsa på smulpaj och förhoppningsvis se en film!


Bären är tinade


Mina blommor har börjat tokskjuta



The paj :)

Nu blir det att kila ner till tvättstugan och hänga lite kläder sen ätaaa!

Trevlig kväll!!

Oturs dagen!



Idag är det "oturs dagen", så ta det förskiktigt vad du nu ska göra idag.
Jag och Tyra ligger i sängen fortfarande och har fredagsmorgonmys, mornarna med barn är ju den bästa tiden :) men vi ska snart kliva upp.. vädra sängkläder och gå ut och gunga på gården :). När Tyra vilar sen ska jag passa på att moppa alla golv, det blir väldigt söligt när man har barn så man kan säga att det behövs.

Måste bara rekomendera Bröderna Karlsson-filmen jag var och såg igår. Den var verkligen jätterolig :) jag skrattade så jag grät. Får du chansen så se den :)


Ne nu är det dags att ta tag i dagen.. solen skiner och det blir en promenad!!

Gottis




Pannakaka till lunch var en succé idag :)



Sen slår ju aldrig majskrokar fel heller :P



Borsta tänderna!

Det är dags att börja borta tänderna på lilla damen och det är underbart att hon tycker att det är en kul och intressant grej för det fixar hon alldeles själv :)


Nu ska vi ut på äventyr!!

Kalas

Nu har vi varit och firat min pappa som fyller år idag. Mamma hade gjort jätte god lax med spenat och pasta till sen supergod marängtårta till efterrätt. Tusen tack för god mat.
Pappa ville ha ett fint kort på honom och Tyra men det var inte det lättaste för Tyra ska titta och peka ÖVERALLT :) men ngt kort måste väl ha blivit bra kan jag tänka mig.

Imorgon ska jag, mamma och pappa gå och se:



I förmiddags så var jag, Tyra, Tristan och Naima på diverse olika affärer. Returmarknaden - Ohlssons Tyger - Coop - H&M -  Expo.. Tyra somnade under bilresan från Coop-Expo och det skulle Tristan också ha gjort för han var inte alls pigg på Expo.. man kan säga att vi fick vända efter halva butiken och åka hem :) så är det när man har trötta och griniga barn.


Man kan köra på många olika sätt:

Alternativ 1

Alternativ 2

 

Imorgon ska jag jaga tyg till våran saccosäck.. måste klä om den.. spännande kommer ju det bli :)

Fotboll på tv nu, det är inget för mig känner jag. Jag känner för lösa lite korsord :)


Fullspäckad dag!

Tjena mittbena!

Idag har jag:
- Handlat på maxi
- Köpt medicin till min älskling
- Bytt matta i vardagsrummet
- Rensat avlopp i badrummet
- Försökt framkalla bilder, gick så där.. hemsidan fick error! Nytt försök imorgon :)
- och bakar nu banankaka :) så gott!!

Imorgon fyller min pappa år det ska firas på kvällen med middag och tårta!

Imorgon ska jag och myris även umgås med Naima och Tristan  :) så mysigt!



Hittade den här gamla bilden på mig på vinden :D
Visst är Tyra lik mig så säg :P


Jag längtar till lördag för då ska vi till Boviken utanför Skellefteå och hälsa på min kusin med familj. Vi ska sova över och ha det så trevligt :) hoppas på att hinna med en bio med Jessica på söndagkväll också :) vi får se om tiden räcker till!!


****


Ni måste ladda hem:


Very nice :)




Tuffing

Jag måste visa hur Tyra satt i morse då hon skulle äta frukost :)


Ok, var är frukosten morsan? :)



Grillgott och en till present!


Det var jätte trevligt i Sävar igår. Krille lyckades verkligen med köttet och vi blev mer än mätta kan jag lova.

Tyra fick se en bebisigelkott :)

"dä dä dä"

Tristan höll på att bygga huset han och Tyra ska bo i :)

händig kille den där Tristan :P

 

Hehe Tyra småskeptisk eller väldigt trött! :)

 

Tack för en trevlig kväll!

 

Tyra fick en kanonpresent eller två kanonpresenter :)

Ett häftigt slott som hon även kan hålla koll på längden med ;)

 

Sen fick hon "Tyra" bokstäver i trä som vi ska sätta på något fiffigt ställe! :)

 

Idag regnar det så vi ska se massa film och mysa!

 

Hej hej!

 

 

 


I väntan på att få fara!




Tyras ballonger hänger kvar :) hon älskar dom!


Rullgardinen är på plats :)


Tyras tält hon fick av gammelmormor Tora!
Imorse när jag hade duschat och gick ut ur badrummet så hittade jag varken Tyra eller Krille. Tänkte att dom kanske hade gått ut i lekparken så jag tänkte inte mer på det, men jag tyckte ändå det var konstigt att dom inte hade sagt det till mig. Jag gick runt i lägenheten och tittade bakom alla dörrar och vrår men jag hittade dom inte så jag gav upp, dom måste ha gått ut. Efter en stund hör jag Tyra börjar surra så jag försöker lokalisera var ljudet kommer ifrån och såklart Tyras rum.. men VAR är dom?
Då såg jag tältet och där inne satt dom båda :) så fina!



Nu ska vi iaf snart åka till Sävar och grilla.. det ska bli så gott!
Tyra somnade i bilen påväg hem från Coop och hon borde nog vakna snart för jag vill åka NU :)


Kan ju passa på att gratta min kusin Katrin och vännen Madde på deras födelsedag idag :)

Ha en bra kväll gott folk!

Lördag och sol!

God morgon!

Solen skiner och vi sitter och äter frukost hela familjen. DET är mysigt :)
Idag blir det att åka på Coop och handla fläskkarré till grillningen ikväll i Sävar med Naima, Henrik och Tristan.. Sen måste vi köpa en rullgardin till Tyras rum. Det är på tok för ljust där inne på kvällarna eftersom att hon har kvällssolen. Det är inte lätt att lägga Tyra på kvällarna när hon ser alla MILJONER leksaker .. :P


Krille kollade upp vilken spindel det var vi hade på fönstret igår.. och det var en korsspindel. Huvva huvva! Så fort jag känner ettav mina egna hårstrån på kroppen tror jag att det är spindelnät..haha löjligt men sant!
Eftersom ingen av oss var så sugen på att ha den där så tog vi vattensprutan och sprutade på den från balkongen.. det såg nog rätt kul ut. Den fick iaf panik och försökte klättra högre och högre i sitt nät och jag blev så himla farcinerad över hur stort nät den hade.. det var över hela fönstret!! Till slut gav den upp och föll ner till grannen...



Nu ska jag borsta myrans tand :)

Jag höll bokstavligen...

på att ramla baklänges när jag drog upp persiennerna idag.


En lagom fet spindel har gjort sig ett nät och bosatt sig där :S



Vad kommer den ifrån?


Nu kliar det i hela kroppen också... usch för SÅ stora spindlar!!



Nu lite roligare bilder från idag..










Tyra är snuvig btw..förkyldtime kanske?


Trevlig kväll!


Småtjejerna!

Ikväll har vi haft besök från Hörnefors. Vi hade tänkt åka till travet en sväng men hästen Daniel ville se skulle inte springa förrän klockan 21 och det hade blivit lite sent för småtjejerna så vi bjöd på middag och hade födelsedagsfika för Tyra! Tyra fick en jätterolig bok av dom också :)


Riktigt nice!


Dom börjar bli stora nu :)


Maja gillade Tyras nya åk :)


November -09 och augusti -10
Från ryggläge till kryptävling!






Man kan ju undra!



Nu är det kväll och det regnar nå fruktansvärt + lite åska! Jag har tvättstugan och det tar ju sin lilla tid men det är värt varje sekund för jag slipper ha kläder hängandes i hela lägenheten i två dagar :) nu blir allt tort och inpackad i garderoberna under en och samma kväll. Kanon!

Idag har det varit dåligt med sömn för lilla pyret.. eftersom vi skulle va hos barnmorskan klockan 15 så försökte jag lägga henne vid 12 och förhoppningsvis sova i 2½ timme innan vi skulle fara men ICKET.. hon VÄGRADE. Sista utvägen för att kunna ge henne lite sömn så hon var pigg och glad hos barnmorskan var att fara ut med bilen för då somnar hon oftast. JO TJENA.. hon skrattade och hade så kul enda till kl 15.
Väl hos barnmorskan surrade hon på som bara den.. pekade på allt och sa "ack ack" som måste betyda "tack" :) Hon vägde då härliga 11,2 kg och var 76 cm lång :) MYCKET kärlek!! Hon fick även sista trippelvaccinationen och några tårar blev det men det gick över lika snabbt!

Såklart somnar hon i bilen på väg hem..klockan var 16!!!..haha hon sov när jag tog ut henne ur bilen, hon sov även om det spöregnade på henne i sittvagnen, hon sov när jag tog av henne ytterkläderna så jag la henne i hennes säng och tänkte att en timme blir väl bra? det blev två timmar!
Hon somnade för tjugo minuter sen efter två timmars försök.. vi får se hur den här natten blir :P

Man måste ta en paus :)

Dagen efter

Idag leker Tyra med sina nya grejer :)


Denna roliga grej (vet inte vad jag ska kalla det) fick hon av sin mormor och morfar! :)



Från igår,, fina Beatrice (min kusins dotter) och Tyra :)


Tyra vilar just nu för snart (kl.15) ska vi till BVC och få sista vaccinationssprutan + lite längd och viktsiffror :) spännande! Det var läääänge sen vi var till Bvc!


Imorgon kommer Mia, Daniel och Maja :) det blir kul!



Till middag idag blir det lax-pasta :) sjukt gott!



Gumman 1 år!



Tårtan :)
Gjorde även en gräddtårta med jordgubbar men den blev INTE lika snygg som denna.



Uppklädd i finaste klänningen och pippilotter i håret dagen till ära :)
Hon var så rolig när hon såg godisskålen. Hon tog en godis och kastade tillbaka den i skålen, HÅRT också :)



Innan gästerna kom var det full rulle :)



Fin-tjejen spelar med mormor :)



Paketöppning :)


Gott fika :)


Självklart skulle födelsedagsbarnet smaka tårtan :)


Tusen tack till Tyras mormor, morfar, gammelmormor Tora, morbror Lars, farmor, farfar och farbröder, Rose och Jan, Rut , min kusin Cecilia med familj för alla fina presenter :)


Tyra har gått an från klockan 14:30 till för en halvtimme sen. Hon lär ju sova som en stock inatt :)



Jag håller på att bli förkyld igen.. det känns väldigt drygt!

Nu ska jag lägga mig och se film! :)

Oslo-resan :)

Vi har haft så himla KUL!





Så här vacker utsikt hade man hos Agge. Hon bor i det finare området Nordstrand!



På torsdag blev det shopping, iaf för Naima :) jag hittade bara några små söta hårspännen och snoddar till Tyra. Jag blir alltid så snål när jag reser.. men det är ju bara bra :)



Jag och Naima posar utanför Matildas lägenhet :)


och Agge och Naima på en bild!

På kvällen bjöd Matilda på jättegod lax-pasta. Rocker-Stina kom förbi och det blev mååånga skratt till många goda minnen :)




På fredag tog jag, Naima och Agge trikken till Karl Johan där vi gick på Nationalmuseum och Munchmuseet..


... här har vi slottet :)



På kvällen blev det fest :)






Tack för underbara dagar tjejer!



Tänk att ikväll när jag kom hem ställde jag mig och bakade vaniljbullar till Tyras kalas på tisdag. Imorgon ska jag och Tyra till maxi och handla ännu mer ingredienser till fler bakverk :) det ska bli så kul!

Nu ska jag sova i min underbara säng :)



RSS 2.0