BusTyra!

Man blir så glad och farcinerad över vad Tyra kan. Imorse när vi hade frukostmys i sängen sa hon: Inga små apor i sängen får vara", det är ju någon ramsa som dom såklart kör på förskolan som jag inte hört sen jag var liten så jag minns inte hur den går. Och idag när min pappa körde hem oss sjöng Tyra "En sockerbagare", de har vi aldrig sjungit för henne.
När man frågar henne om något som att ta på sig skorna, om hon är hungrig osv, så svarar hon med ett busigt leénde " ne det tror jag då inte" med betoning på inte . Jag kan inte annat än skratta!



Jaha, då var denna lediga dag slut och nu väntar 4 dagar med jobb sen ledig två dagar.. vad ska jag hitta på måntro? :)



Vi gjorde ett försök!

Idag var jag och Tyra på stan med morfar. Vi försökte ta ett fint kort på Tyra i "Hjärtat" vid Apberget men det gick inge vidare, vi får göra om det en annan dag.




"Tya ner"


Efter det satte jag mig iaf i frisörstolen hos Micaela, det så skönt att fått det klippt!


Resultatet!





Tyra sover, Krille ser Thor i sovrummet och jag myser med popcorn i soffan och ser Robinson!


Hejdå!


Gör lite nytta!

Idag har jag sovmorgon, eller sovmorgon? Jag hannit lämna Tyra på förskolan, skurat alla krukor på balkongen, dammsugit den, måste ju det för jag tror inte grannen under vill ha all min blomjord jag spillde och alla löv som börjar falla från björkarna. En liten kaffekopp behövs nu sen ska jag stryka kläder från megatvättningen igårkväll.

Vi hann även se filmen The Blind Side igår, verkligenhetsbaserad bra film! Rekommenderas, än om jag såklart somnade i slutet men jag ska se klart den ikväll :)



Imorgon är jag ledig och jag ska få håret klippt!!
Underbar känsla!




Tyra mitt ♥





Mor och dotter

Efter en del påtryckningar om Tyra är lik mig när jag var liten så har jag fixat några bilder jag tänkte bjuda på:




Jag och storebror sover i husvagnen!








Storebror Lars busar med mig!


Jag då, Tyra ser typ ut så här nu!


Bredträsk hos min farmor och farfar, skeptisk över pappas "styltgång".


Haha, semester på Öland -92


Skönt på fötterna





Jättesköna och till bra pris, tack mamma ;)

Hittade även en poncho på Ginatricot men den känns stor tycker jag. Jag måste inse att, eftersom jag har gått ner 10 kg, har jag inte samma storlek på kläderna som förut.
Var och kikade in nya H&M butiken också, den kändes ENORM!
Jag och Tyra hade iaf en riktigt mysig dag på stan med mina föräldrar. Vi fick god middag hos dem sen fick vi skjuts hem. Nu sitter vi och väntar på att Krille ska komma hem från kvällens innebandymatch i Ö-vik!

Nu ska jag och Tyra se Ratatouille!


Skön känsla!

Tjenixen!
Imorgon är det fredag och jag är ledig!!
Jag och Tyra ska ar bussen ner till stan för att möta upp mormor (och morfar?). Jag ska se om jag hittar några rullgardiner till vardagsrummet. Känns lite kallt i rummet nu när jag inte har någonting i fönstren där, jag hoppas att jag hittar något.

Tyra hade svårt att somna ikväll, hon stod och hoppade i sängen och jag tänkte hela tiden att nu går snart sängbotten av men inte då. Det som fick henne att somna var att jag berättade att vi ska åka buss imorgon för då la hon sig på kudden och verkligen funderade, jag har inte hört ett ljud sen dess (1½ timme sen). Nu sitter jag här i soffan i min ensamhet för Krille är och tränar i Hörnefors.

Idag när jag hämtade lilla gumman på förskolan sa jag: Visst är du min gullunge? då svarar rackarungen: Jag tror inte det! Haha, jag kunde inte hålla mig för skratt och hon bara flinar tillbaka :) 




Längtan efter höst!


Så här vill jag ha det!

Nu är det mörkt på kvällarna igen. Fram med koftor och värmeljus och mysfaktorn är igång.
Den friska luften ute är ju underbar, än har det bara börjat!
Har en ledig dag idag och jag tänkte ta in mina fina pelargoner från balkongen för att sätta dom i krukor. Vips har man fem till blommor i fönstren, det är bra för Tyra gillar att vattna.

I helgen bodde jag och Tyra hos mormor och morfar. Vi gick en sväng på Gammlia i lördags och Tyra fick se grisar, kalvar, en häst, en tupp och några hönor och en get. Det är väldigt mysigt där på Gammlia faktiskt!
Igår jobbade jag några timmar och Tyra myste på hos mommo och moffa! Ikväll kommer Krille hem från en långhelg i Mjösjöby! Jag hoppas att vi kan planera in någon helg då vi alla kan åka dit och mysa i lillstugan nu när inglasade altanen snart är klar.


Dags att hänga tvätt!


Tyra på gammlia!

foto0207 (MMS)

Tyra på gammlia!


Tyra

Godbitar från jobbet som jag ser varje dag och blir bara mer och mer sugen på att köpa till våran prinsessa!









Krille är i Mjösjöby och jag sitter fram för datorn och fredagssurfar.
Tyra sover och jag saknar henne. Haha, hon tvärvaknade alldeles precis nu och sa: där å där och där och där, småskrattandes. Jag var tvungen att gå in och kika på henne och där låg hon som självaste Pippi Långstrump med fötterna på huvudkudden och log med stängda ögon. Gobit´n!!
Vaknar hon inatt får hon sova med mig i min säng, hon är så mysig på morgonen för hon är så kramsjuk och stryker en på kinden med ett leende på läpparna!

Imorgon ska jag och Tyra åka buss, det tycker ju hon är kul :)






Tyra på väg hem från förskolan!

foto0202 (MMS)

Tyra på väg hem från förskolan!


Spontan utekväll!

Igår blev det sponan utekväll med, till en början, Daniel, Krille, Robert och jag. Vi grillade hos Robert och dit kom även Björne och Pirre. Vi mötte upp flera partyglada människor hos Patrik där jag även bjöd in min Jessica och hennes bror.

Jag, Sussie, Putte med flera gick först till Trädgården där Shotgun Justice hade spelning. Krille, Daniel och Robert med flera hade så trevligt på förfesten att när dom väl kom för att möta upp oss var det fullt så dom kom inte in. Jag fick istället gå därifrån för att glida vidare med dessa grabbar till Allstar.


Andersson (Daniel) var grymt laddad!


Här är vi på väg mot Allstar




***

Krille har köpt sig en ny liten dator vilket innebär att jag får låna hans bärbara "lite större" dator. Min klump till stationära dator ska nu få vila i klädkammaren ett tag. Skönt att slippa den dammsamlaren.


Titta vad snyggt det blev!!


Nu ska jag ta två dagars välförtjänt ledighet, det är även planeringsdagar på förskolan så det blir att mysa med lillmyran. Vi åker till stugan imorgonbitti, niiice! :)


Tack och hej!!


Höst på g!




Det är höst i luften men jag måste säga att jag gillar det.
Då är det dags att tända värmeljusen på kvällarna och tjocksockarna är ett måste på fötterna.
Man märker en stor skillnad när man skickar med Tyra till förskolan också, extra extra extra av allt. Ändå lite svårt att veta hur man ska klä henne men jag då allt från shorts till fingervantar på hennes hylla där borta så hon klarar sig :)

Imorse kopplade jag ihop Tyras radio hon fick i födelsedagspresent, så när jag kom hem från jobbet blev det lite dans med henne på hennes rum, eller hon hoppade mest men det är väl så man ska stå på dansgolven nu mera?
Jump jump!! :)





Latjolajbans!


Sockerfröt busar på gården, pappan syns i bakgrunden!


Igår fick Jonte agera barnvakt i drygt en timme. Det gick hur bra som helst. Han hade faktiskt lyckats söva henne om jag inte klivit in genom dörren och viskat "hallå", jag skulle ha varit tyst! :) Jag fick mig iaf några goa kramar av lilltjoppan sen somnade hon tillslut. Jag och Jonte såg sen filmen "Don´t mess with the Zohan", galen film men ack så rolig. Men den slår iaf inte "Just go with it" med Adam Sandler och Jennifer Aniston :) den måste man se!
Jag höll absolut på att somna efter halva filmen, som jag alltid gör, men med tanke på att det var andra kvällen vi såg den så var jag ju tvungen att hålla mig vaken och jag klarade det.



Krille shoppade sig en liten helikopter på...

foto0194 (MMS)

Krille shoppade sig en liten helikopter på Nolia idag. Mycket nöjd är han :-)


Motor-tjejen nummer 1!

Idag har vi ränt runt på lite affärer.

Om ni frågar Tyra vilken affär som var bäst så skulle hon svara Biltema:

Take a look!





Efter jag hjälpt henne att kliva av: "Tya ha sån mamma!" "och sån och sån och sån".
Ja, hon skulle ha allt med hjul på :)


Jag som hade sett fram emot denna lediga helg då vi skulle grilla och bada med Eva och Daniel i Evas föräldrars stuga (trodde jag) men det var tydligen nästa helg men då jobbar jag så det blev framskjutet i framtiden. 
Istället sitter man här framför datorn surfar (.. svimma inte nu..) och väntar på att tvätten ska bli klar i tvättstugan. Håller absolut på att somna också. Galet trött, måste vara vädret! :P

Plantagen var inte så dumt heller förresten:


Här sa hon: "ta bort prislappen"!
haha, skön unge!


Att bogsera Barbapapa-bilen är just nu en otroligt kul grej!


Ha en mysig lördagkväll!



Tyra hittade en traktor på Biltema!

foto0192 (MMS)

Tyra hittade en traktor på Biltema!


Tyra 2 år!

Igår blev Tyra 2 år.
Det var lika soligt och varmt som dagen hon föddes!



Krille glömde att fota när Tyras farmor och farfar och Mary kom och firade henne så det finns inte många bilder, tyvärr. Gissar att svärfar tog några foton som jag kanske får kopiera? :)

Jag jobbade till klockan tre och när jag kom hem var Patrik, Sussie, Maja, Molly och Jonte kvar. Vi gick ut på gården och busade för det var så otroligt varmt i lägenheten och småtjejerna hade mycket energi som ville ur kroppen.
Jag fick även känna på Sussie´s bebismage :) Patrik ska bli pappa och Krille ska bli farbror.
Det ska bli så himla roligt!!

Mina föräldrar, gammelmormor och Lars kom lagom vid middagstid.
Vi åt goda pajer till middag och jordgubbscheesecake, småkakor och kaffe till efterrätt!

Tyra fick mest kläder men det behöver hon för hon växer heeela tiden :) mycket fina såna!!
Duplo, cd-sagor, en docka, stövlar m.m. fick hon också!
Tack för alla presenter!



Det blev en dag vid stranden!

Min lediga dag hade jag med Tyra, Naima, Tristan, Henrik och Grim vid Kärleksviken.
Vi hade go fika med oss och alla utom Henrik doppade iaf fötterna :)




Annars håller jag på att förbereda inför Tyras två-årskalas på onsdag!
Ska även skriva schema till förskolan för nu har dom minsann öppnat igen :)
Vi var även och hälsade på där idag och hon ville inte gå hem, som vanligt :)


Hejdååe!



RSS 2.0