Jag är helt slut!

Imorse gick vi som sagt "kinabronrundan", sen hem och duscha och invänta Naima. Patrik och Sussi hann komma förbi på en kopp kaffe innan och det var bara trevligt. Spontant sådär, kulkul!

När jag och Naima väl var nere på stan åt vi varsin macka på Sandys, så himla gott! :)
Det var ju Kulturnatta så det var mmyycckkeett folk, överallt! Vi strosade runt och hade det gött.
Vid halv 4 gick jag till Patrik där han, Krille och Sussie väntade på skjuts till Mariehemsängarna, det skulle spelas brännboll eftersom som dom ska vara med på Brännbollyran nästa helg. Jag och Tyra får bo själva här hemma då då, blir nog lugnast så :) 
Tyra var då hur nöjd som helst över att få springa runt där och kasta boll.. till en viss del.. hon var såå trött när vi kom hem. Krille har precis fått henne att somna i sin säng, det tog la en timme? :)

Måste bara få säga att jag är så stolt över vår lilla tjej som pratar så mycket! Det är så roligt!

Igår när jag skulle lägga henne för kvällen sa jag att: nu sover ju din nalle, titta! Då fyllde hon i: i sitt lugna bo! (björnen sover sången). Jag blev nästan i chocktillstånd för den sången har då inte jag sjungit för henne. Imorse rappade hon nästan en mening ur " I ett hus i skogens slut"-låten, jag och Krille gapskrattade rakt ut haha!
Imse vimse spindel, lilla snigel och Tänk om man hade en gullig liten apa är sånger hon också kan.

Jag är helt slut efter den här flängiga dagen. Tråkigt att man ska vara så trött när man väl är ledig...

Imorgon har vi nya grejer på schemat, ingen vila ingen ro :)

Ha en mysig lördagkväll!!


Äntligen är hon hemma!!


Busfian är hemma ♥

Veckan har varit lång och det är skönt med helg med hela familjen nu kan jag lova.
Vi ska snart ta "kinabronsrundan" för att sen möta upp Naima på stan.







Två dagar i Mjösjöby!

God kväll!
Då har vi kommit hem från Mjösjöby. Eftersom Tyra återigen är lite förkyld så fick hon stanna hos farmor och farfar och krya på sig i några dagar. Det är väldigt lugnt här hemma och jag känner mig smått rastlös :P tog en timmes promenad nyss och fick upp flåset, skönt!

Vad gjorde vi i Mjösjöby då?
Jo, igår firade vi Rut med smörgåstårta och gräddtårta som Annica hade gjort, supergoda! RUt blev så nöjd över kakorna jag hade bakat till henne :)
Vi åt god middag med Gunilla, Anna, Tomas, Mattias och lille söte Oskar som redan blivit 7 månader :) Tyckte det var nyss man "räddade" Tyra från att bli "överkörd" av andra barn men nu var det Tyra man fick hålla ett extra öga på, herregud vad stor hon är egentligen :) Oskar var även hej hejjare på att krypa!
Vi såg på Eurovision och jag trodde aldrig att vi (Sverige) skulle komma 3:a så det var ju kul.

Idag var jag, Tyra och Annica och hälsade på Catrin i huset nedanför och hon hade köpt och sytt så himla fina gardiner i köket så jag var tvungen att fara till Ohlssons Tyger när vi kom till stan och kolla om dom fanns kvar, såklart inte, men jag ska åka ner till city imorgon och kolla om dom finns där.
Medan jag spanade på gardinerna spanade Tyra på hackspetten som satt i trädet utanför. Vi gick ner till sjön och Tyra sa bara "bada bada" men det var ju på tok för kallt och arg blev hon när vi gick upp till stugan igen. Hon har verkligen humör lilla damen :) undra vem hon fått det ifrån? ;)

Vi har även visat upp våran nya bil :) Kia Cee´d!



Tack för en mysig helg!


Hej och hå i det blå

Vi lever!
Jag har bara haft lite brist på saker att skriva.
Tyra är febrig idag så jag har varit hemma med henne idag och så blir det imorgon också. Bara Tyra får bort febern så ser ut som det blir en helg i Mjösjöby. Farmor Rut fyller år på söndag.
Jag har allt fixat present till henne :)

Jag har själv köpt mig en klocka.
Jag är så nöjd!




Nu grönskar det

 

Igår var vi i Hörnefors hos Mia, Daniel och Maja.
Vi grillade och det blev så gott.

Tyra blev lite tucktad av Maja några gånger genom luggning. Vi gissade att Maja var lite avis ;)




Snart är det dags för bebis nr 2 :)


Bus på g!

Efter middagen gick vi över till Jimmy och Linda! Mycket trevligt! :)



Nu ska vi ut på äventyr!


Kvällspromenad!

Ikväll tog jag en 1½ timmes promenad.
Dels vid Nydalasjön men även en sväng runt Ålidhem för att få extra steg :)







Efter jobbet idag mötte Krille och Tyra upp mig på Maxi där vi handlade. Kändes bra att ha göra bort det då istället för vid 19 tiden då myran lägger sig för kvällen. Hon är sååå trött när hon kommer hem och hon ska helst bli buren och ha nappen. Hon har ju långa dagar på förskolan, 07-16:30, så inte undra på att hon är trött.


Torsdag imorgon och jag jobbar kväll vilket innebär att jag och myran får sovmorgon = morgonmys!

Nu ska jag ta och tina upp lite i badet... var småkallt ute ikväll än om solen visade sig :)

Ha det gott!




Valborg 2011 "Här är luckan"

Igår var det valborgsmässoafton och jag tillbringade kvällen med Jessica. Några öl och snacks hos henne sen ner på Scharinska. Det var tänkt att vi skulle på Krogen Krogen, vi stod ju på listan t.o.m, men vi var inte så peppade på det så vi gick ner till stan. Mycket folk och fest överallt!

Trodde man skulle träffa några rockerspolers på Scharren men inte en enda, JO Lars Janzén.. EN??! Vars var alla igår, hemmafest var det nog som gällde igår. vid 01 var det dags att åka hem. Nattbussen gick halv 02 så vi ringde Jessicas bror och hans tjej var ute och körde så hon plockade upp oss och vi åkte till macken Öst på stan för att tanka. Madde (johans tjej dårå) var inte säker på vilken sida tanklocket var på så jag öppnade min dörr och skrek; HÄR ÄR LUCKAN!! Jag hade ju kunnat säga tyst att: den är på den här sidan, men jag skrek typ och glad lät jag, det måste ha varit ölen :) Haha! Kan säga att vi fick några blickar på oss+dom tänkte nog att dom har inte tankat förut. Vi grät av skratt resten av vägen hem. Det var så KUL!

Idag gick jag, Krille, Tyra, Jessica och Maia ner på stan. Vi åt pizzabuffé på Rhodos hos den trevlige Steve Galloway. Maia och Tyra fick varsin Hello Bitty plånbok. Vi stod såklart på rådhustorget och kike på demonstrationståget och lyssnade på talare också.
Tyra fick åka buss för första gången idag. Snacka om att hon blev besviken när vi klev av :) "åka bussen"!!!!

Så kan det gå..
jag är så trött så jag skulle kunna somna men jag ska allt ta mig ett söndagsbad.

Hoppas ni hade en trevlig valborgshelg :)


RSS 2.0