Regnig dag


Gardinen Tyra fått i sitt fönster

Idag ska jag ha en rensa ur/sortera upp saker-dagen tänkte dag. Förstår inte varför man samlar på sig så mycket. Måste städa på vinden också för det är inte snyggt där uppe. Vi har väldigt stort utrymme där uppe men allt ligger huller om buller så jag lär vara där uppe hela dagen.

Åh, vad härligt det är nu när Tyra sover hela nätter igen och speciellt när hon sitter i sängen vid 09 tiden och småpratar med sina gosedjur :)



Ha en bra dag så hörs vi ikväll :)


Kommentarer
Postat av: jessica

hej å hå i det blå. vad fint rum tyra har :) självklart vill jag se den på bio! käcken ville åxå se den men då måste den gå som barnvagnsbio för hon kan ju inte lämna lille arvid. om den inte går som barnvagnsbio så går jag gärna och ser med dig :) hihi

2010-05-25 @ 12:51:49
URL: http://jessicalundholm.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas att det blir fint väder så att vi kan picknicka snart =)

Om cirka två veckor blir jag mammaledig igen tjohooo =)

Kramisar

2010-05-25 @ 14:41:03
URL: http://lappshakira.blogg.se/
Postat av: Linda

Nä det blir inget nordic rock för mej...ska nog vara hemma och ta det lugnt. Det har varit så mycket nu så vi är helt slut både jag och Mange.

Fast jag måste erkänna att jag är grymt festsugen =)



Jag måste också ta tag i jobbsökandet...känns lite tungt med tanke på att jag typ aldrig har sökt jobb...men först ska jag njuta av att spendera tid med gossen min =)



Solen tittar nog fram snart igen ska du se.

Annars får vi picknicka hemma i någons vardagsrum hehe



Kram!

2010-05-25 @ 15:01:26
URL: http://lappshakira.blogg.se/
Postat av: jessica

jooo jag tror minsann vi såg den tillsammans :) jag har fått mycket gjort! är nästan färdig med fönstren och skrapat och målat runt fönsterfodren på utsidan av husen. så skönt när allt bara rullar på! imorgon börjar jag ju jobba igen så jag måste passa på. har försökt kolla in barnvagsnbio men hittar ingen info. annars kunde vi gå nästa gång jag är långledig :D skönt att du fått rensa vinden idag, det är aldrig fel.

2010-05-25 @ 15:55:34
URL: http://jessicalundholm.blogg.se/
Postat av: madde

Hehe är du sugen på vara med? Nu är det dock inte något för barn.. Men för dig kanske ;) Jätte fint rum tyra har! Leia skulle nog bli avis! kram

2010-05-25 @ 22:54:33
URL: http://myddis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0